Viherrakennuksen ammattilaiset Valkealassa

mustavalkoinen ruusukuvake

Valkealan Joona Oy toteuttaa erilaiset viherrakennuksen kohteet yli 10 vuoden kokemuksella. Toimialueemme kattaa joustavasti Kaakoissuomen. Vastaamme yksityisten kotitalouksien, eri alojen yritysten sekä julkisen sektorin toimijoiden viherrakentamisen tarpeisiin monipuolisesti ja vahvalla ammattitaidolla. Lue lisää ja käänny puoleemme kaikissa viherrakentamiseen liittyvissä tarpeissasi.

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai 09:00 - 18:00

Lauantai 09:00 - 15:00

Sunnuntai 11:00 - 15:00

Kaunis ja toimiva piha-alue

Piha-alueen suunnittelussa ja rakentamisessa tulee huomioida monta eri osatekijää. Hyvin ja ammattitaitoisesti rakennetulla piha-alueella viihtyisyys, turvallisuus sekä toimivuus muodostavat erinomaisen kokonaisuuden, joka kestää sekä käyttöä että katsetta. Valkealan Joona Oy tarjoaa viherrakentamisen palvelut Kaakkois-Suomessa asiakkaille yli 10 vuoden kokemuksella. Kun tilaat viherrakentamisen palvelut kauttamme, varmistat, että pihasta tulee suunnitelmien mukainen, laadukas kokonaisuus. Ammattitaitoinen henkilöstömme takaa korkealaatuisen työnjäljen pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Kokonaisvaltaista palvelua

Tarjoamme viherrakentamisen palvelut sekä yksityisille kotitalouksille, eri alojen yrityksille että julkisen sektorin toimijoille. Kauttamme tilattuna piha- ja viherrakentaminen pitää sisällään kaiken tarvittavista pohjatöistä kivirakentamiseen, maanmuokkaukseen sekä istutuksiin. Rakennamme muun muassa leikkipuistot, taloyhtiöiden ja omakotitalojen piha-alueet sekä erilaiset uudisrakennuskohteet asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Tutustu myös kukkien sidontatöihin

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun etsit osaavaa tekijää toteuttamaan viherrakennuksen tarpeesi, käänny Valkealan Joona Oy:n puoleen. Ota meihin yhteyttä ja kerro työtarpeestasi sekä rakennusta kaipaavasta piha-alueesta. Suunnitelman pohjalta laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen urakan kokonaiskuluista. 

Saat meihin parhaiten yhteyden sähköpostitse, mutta myös puhelut tavoittavat. Olet myös lämpimästi tervetullut myymäläämme kysymään lisää!

Myymälän tiedot

Tilaa korkealaatuiset viherrakennuksen palvelut Valkealan Joona Oy:ltä!