Monipuolinen puutarhamyymälä Valkealassa

ruusukuvake

Valkealan Joona Oy:n puutarhamyymälä palvelee asiakkaitaan Valkealassa maanantaista lauantaihin vuoden ympäri. Valikoimastamme löydät leikkokukat ja sidontatyöt ilahduttamaan niin arkea kuin juhlaakin sekä kattavan valikoiman puutarhatuotteita ja lannoitteita muun muassa Kekkilä- ja Biolan-merkeiltä. Tervetuloa ystävällisen palvelun myymäläämme!

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai 09:00 - 18:00

Lauantai 09:00 - 15:00

Sunnuntai 11:00 - 15:00

Unelmiesi kukat meiltä

Meiltä löydät laadukkaat ja kestävät leikkokukat kaikkiin tilaisuuksiin ja tarpeisiin. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme on apunasi sopivien ja toiveidesi mukaisten kukkien suunnittelussa sekä valitsemisessa. Olipa kyseessä rippiruusu, syntymä- tai nimipäiväonnittelut, kiitoskukat, morsiuskimppu, juhlatilan koristelu, kastejuhlan kukat tai surulaite – löydät kaiken meiltä.

Voit tilata kauttamme kukat myös suoraan ystäväsi, läheisesi tai vaikkapa omalle kotiovellesi! Ole meihin yhteydessä tai tule käymään myymälässämme, niin sovitaan kukkien toimituksesta.

Lue lisää sidontatöistä

Puutarhatuotteet ja -tarvikkeet kaikkiin tarpeisiin

Myymälämme valikoimasta löydät monipuolisen kattauksen erilaisia puutarhatuotteita ja -tarvikkeita sekä muun muassa lannoitteet eri tarpeisiin. Olemme puutarha-alan kokeneita konkareita ja tarjoamme asiantuntijuutemme mielellämme käyttöösi tarvettasi parhaiten vastaavien tuotteiden valinnassa. Ethän siis epäröi kysyä! Tunnemme erityisen hyvin Biolan- ja Kekkilä-merkkien puutarhatuotteet.

Viherrakennuksen palvelut

Tervetuloa ostoksille

Palvelemme ilolla ja ammattitaidolla Valkealassa osoitteessa Kalevantiellä maanantaista lauantaihin. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan myymälämme valikoimaan sekä tekemään tarvitsemasi kukka- ja puutarhahankinnat alan asiantuntijoiden avustuksella. Muistathan hyödyntää myös kukkien kotiinkuljetuspalveluamme!

Lue lisää yrityksestämme

Tervetuloa hyvän mielen kukka- ja puutarhaostoksille Valkealan Joona Oy:n puutarhamyymälään Valkealaan. Ota yhteyttä tai tule käymään paikan päällä!

Katso yhteystiedot