Kukkien sidonta toiveidesi mukaan Valkealassa

leikkokukkakuvake

Tilaa kukkien sidonta Valkealan Joona Oy:ltä – me toteutamme unelmiesi kukat arjen ja juhlan iloksi. Kukkien ja puutarhatuotteiden myymälämme palvelee sinua Valkealassa maanantaista lauantaihin. Lue lisää sidontatöistämme ja tee tilaus piipahtamalla myymäläämme tai ottamalla meihin yhteyttä.

Kaikki elämäsi kukat meiltä

Toteutamme sidontatyöt ammattitaitoisesti ja toiveidesi mukaisesti kaikkiin elämään tilanteisiin – arkeen ja juhlaan, iloon ja suruun. Hyödynnämme sidonnoissa ainoastaan korkealaatuisia ja kestäviä materiaaleja, jotta saisit nauttia kukistasi mahdollisimman pitkään. Tilaa meiltä sidontatyöt häihin, hautajaisiin, rippijuhliin, ristiäisiin, vauvaonnitteluihin, syntymäpäiville, valmistujaisiin tai arkipäivän iloksi itsellesi tai ystävällesi. Kauttamme saat kukille myös kotiinkuljetuksen toivomaasi kohteeseen toivomanasi ajankohtana.

Myymälä

Apunasi myös suunnittelussa

Olemme mielellämme apunasi kukkien suunnittelussa. Ota meihin yhteyttä tai tule käymään myymälässämme ja kerro millaiseen tilaisuuteen kukkia tarvitset. Voit tuoda mukanasi esimerkiksi inspiraatiokuvia tai muuta materiaalia, jonka pohjalta haaveilemasi kukkalaitteet syntyvät. 


Jokainen sidontatyö on yksilöllinen kokonaisuus, ja siksi hinnoittelukin on tilauskohtaista. Kukkiin käytettävissä oleva budjetti sovitaan aina etukäteen, ja lopullinen hinta muodostuu käytetyistä materiaaleista sekä työn laajuudesta ja vaativuudesta.

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Löydät meidät myymälästämme osoitteesta Kalevantie 3, 45370 Valkeala. Saat meihin yhteyden myös sähköpostin välityksellä sekä puhelimitse, vastaamme tiedusteluihin aina mahdollisimman pian. Lopullinen tilaus on kuitenkin usein vaivattomin hoitaa kasvotusten, etenkin jos kyseessä on suurempi sidontatyö. Muistathan, että kauttamme saat kukat kätevästi myös kotiinkuljetuksella esimerkiksi ystävääsi tai lähimmäistäsi ilahduttamaan!

Lue lisää yrityksestämme

Valkealan Joona Oy toteuttaa kukkien sidontaa vuosien kokemuksella. Tilaa unelmiesi kukat meiltä Valkealasta!

Myymälän tiedot